Panorama V

Oznamy Farnosti Horné Kočkovce

28. nedeľa v cezročnom období 2021

Rozvrh svätých omší vo farnosti:

 

Horné Kočkovce

Dolné Kočkovce

Nosice

Pondelok

18. 00 

-

-

Utorok 

07. 00 

-

-

Streda 

18. 00 kaplnka Magdalénka

16. 30 

-

Štvrtok

07. 00 

-

-

Piatok

18. 00 birmovanci

16. 30 birmovanci

-

Sobota

-

18. 30 OTP

17. 00 ZÁKLAD

29. nedeľa v Cezročnom období

08. 00 OČKOVANÍ

11. 00 OTP

09. 30 OČKOVANÍ

-

 

Dnes po svätých omšiach bude zbierka pre Kubu, ktorú inicioval pápež František pri svojej nedávnej návšteve Slovenska. Ďakujeme za vašu podporu.

Po svätých omšiach si môžete v Dolných Kočkovciach vyzdvihnúť podielové knihy SSV. Členské zostáva 8,- EUR.

V stredu večer bude pri príležitosti zjavení Panny Márie vo Fatime svätá omša nie v kostole, ale v kaplnke Magdalénke. Začiatok je o 18.00 h.

Prihlásení birmovanci na birmovku nech prídu v piatok na svätú omšu a po skončení svätej omše bude stretnutie v skupinách. Účasť birmovancov je povinná!

Potravinové milodary z úrody si boli prevziať z Kňazského seminára v Nitre. Úprimne vám ďakujú za vašu podporu.

Púchovský okres z  epidemiologického hľadiska ostáva v červenej zóne. Pri vstupe do kostola sme povinní urobiť zoznam všetkých účastníkov a ich telefonický kontakt. Budeme naďalej kontrolovať aj Covid preukazy a potvrdenia. V kostole je povinné nosenie respirátorov a sväté omše sú rozdelené pre účastníkov na základ, OTP a očkovaných. Počet ľudí na svätej omši sa mení podľa COVID Automatu. Viac informácií o počte ľudí pri liturgických obradoch (o krste, o sobáši a pohrebe) je na výveske kostola. 

Pri príležitosti 250. výročia postavenia kostola v Horných Kočkovciach by sme chceli obnoviť náter dverí a okien na kostole a na plote okolo kostola. Prosím mužov, aby pomohli s prácami a zastavili sa po svätej omši v zakristii kostola dohodnúť si čas prác.

Upratovanie kostolov:

Horné Kočkovce - sk. č. 11; Dolné Kočkovce - sk. č. 11; Nosice - sk. č. 1.