Panorama V

Oznamy Farnosti Horné Kočkovce

23. Nedeľa v Cezročnom období 2020

Rozvrh svätých omší vo farnosti:

 

Horné Kočkovce

Dolné Kočkovce

Nosice

Pondelok  

18. 30

-

-

Utorok 

07. 00

-

-

Streda

18. 30

17. 30

-

Štvrtok 

07. 00

-

-

Piatok  

18. 30

17. 30

-

Sobota

-

-

-

24. nedeľa v Cezročnom období

07. 00

08. 30

09. 45 

11. 00

slávnostná

 

Na budúcu sobotu 12. septembra nás otec biskup Tomáš pozýva na Diecézne stretnutie veriacich zo všetkých farností, ktorým záleží na obnove života a vzťahov vo farnosti i v diecéze. Stretnutie začne sv. omšou na Hore Butkov o 12.00 h, ktorá bude slávená v rámci Soboty Božieho milosrdenstva. Na stretnutie sa môžete dopraviť objednaným autobusom priamo z našej farnosti až na vrchol Hory Butkov do Skalného Sanktuária. Predbežný čas odchodu autobusu od nášho farského kostola je o 10.30 h. Pre našu farnosť je v objednanom autobuse rezervovaných 10 miest. Doprava bude vďaka štedrosti sponzorov zdarma pre všetkých, ktorí sa stihnú prihlásiť do naplnenia kapacity objednaných autobusov na diecéznej stránke www.dcza.sk, najneskôr však do utorka 8. septembra. Tam je program s presným časom odchodu autobusu z našej farnosti. Pre dodržanie opatrení je potrebné sa na stretnutie prihlásiť i v prípade samostatnej dopravy!

Na budúcu nedeľu sa uskutoční zbierka na dobročinné diela Sv. Otca, ktorá je preložená zo slávnosti sv. Petra a sv. Pavla.

V nedeľu bude slávnostná svätá omša v Nosiciach o 11.00 h. Pre pandemickú situáciu sa ale uskutoční v Dome smútku a nebude sa pripravovať žiadne pohostenie. Popoludní sa uskutoční pod záštitou OZ Nosičan duchovné pásmo v areáli Hasičskej zbrojnice. Začiatok je o 15.00 h. Sme srdečne pozvaní. Podrobný program bude zverejnený na nástenke.

Spolu so začiatkom školského roka by sme chceli obnoviť sväté omše pre deti a ich rodiny. Potrebná je spolupráca so spevokolom, preto pozývame deti, dievčatá a mamy na úvodné stretnutie vo štvrtok o 18.00 h na fare, kde by sa dohodli podrobnosti sv. omší. 

Upratovanie kostolov:

Horné Kočkovce - sk. č. 3, Dolné Kočkovce - sk. č. 10, Nosice – sk. č. 3.